Borta

Så har ännu en stjärna slocknat på Hollywoods stjärnhimmel. Det känns inte som om man måste bita på naglarna i två veckor (då dödsorsaken ska vara utredd) i undran, för att förstå vad som låg bakom det hela. Droger skördar många offer och finns i alla samhällsskikt. Den är din vän och din fiende. Hjälper till att fly vardagen och stå ut med livssituationen, vare sig det handlar om att kunna hantera tragiska minnen, bli någon som man vill vara men inte är, eller klara av att vara någon som man förväntas vara då man tappat bort sig själv.

Men det är lika tragiskt när en missbrukare på plattan stryker med som när någon i Hollywood gör det. För de som de lämnar bakom sig...

Kommentarer
Postat av: Linda

De säger att det inte var droger. Han tog sömnpiller och hade lunginflammation, så det kan ha blivit någon reaktion där. Han tog även ångestdämpande medicin, och kan möjligtvis ha råkat ta en överdos. Tydligen hade han tidigare haft drogproblem men hade varit ren i över ett år.

2008-01-24 @ 12:46:16
URL: http://www.metrobloggen.se/givakt
Postat av: Fröken Blindstyre

Inte för att vara negativ. Men jag tror inte riktigt på naturliga orsaker här. Även om det som han åt var receptbbelagt så brukar det vara vanligt att de inte används som föreskrivet, utan istället som droger. Men det är min åsikt. Kram!

2008-01-25 @ 08:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0