Återvinning är inte alltid så trevligt..

Igår hade jag bokat in mig för en slingbehandling på Hårskolan här i stan. Den tjej som skulle ta tag i mitt barr såg minst sagt nervös och osäker ut. Hon lyfte och kände på min man medan jag gjorde ett försök att förklara hur jag ville ha det. Hon stod säkert och lyfte och stirrade osäkert runt omkring sig efter någon lärare i 10-15 minuter. När det sedan kom en lärare fick jag förklara för henne vad jag hade tänkt. Hon insåg då snabbt att det behövdes fler än två händer för att detta skulle bli klart innan det blev en ny dag. Vilken tur, för tjejen som hoppade in hade koll på läget och körde på medan den andra bruden gjorde ett tappert försök i att  hänga med. Efter tre timmar och en kvart var jag klar. Vilken tur att det bara blev slingor, annars hade jag nog haft djupa sittsår i min generösa bakdel just nu!
Kan dock inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte. Får se om de får hänga kvar till den 26:e juli...

Igår passade Levina även på att äta bajs(sitt eget). Not so nice!! Jag satt i soffan och sydde igen ett hål i hennes kläder och Levina satt bakom köksön och pysslade på. Sedan kom hon med ett russin i handen till mig i soffan  som jag stoppade in i munnen på henne. När jag en stund senare går runt köksön ser jag att det ligger en brun liten hög på golvet utsmetad med russin i. Min första tanke var att hon hade rotat fram något ur soporna och ätit. Nog hemskt det... Sedan kände jag på lukten vad det var. Hon hade alltså återvunnit de russin hon ätit dagen innan och som hade passerat tarmsystemet intakta.....

Till helgen ska jag och min sambo för första gången på evigheter få gå ut tillsammans med några kompisar. Klädpaniken har återigen intagit min kropp!

Hmm, måste nog köpa den nya chokladsubstitut Axe som är på reklamen till Staffan. Även fast chokladgubben ser läskig ut. Att de inte använde Filip Hammar som krokofant istället...

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ha en trevlig kväll :)

2008-05-21 @ 22:22:30
URL: http://wlisa.blogg.se
Postat av: Katie

Oh, inte så trevligt det med bajset. jag åtfårbajs när jag var lten just för att det såg ut som..russin!

2008-05-21 @ 22:29:34
URL: http://katie.blogg.se
Postat av: Rebecca

AHAAHA!
MEnusch.
Är det på riktigt?

2008-05-21 @ 22:31:26
URL: http://rebcca.blogg.se
Postat av: Carina

Min frisör är mammaledig, vilket betyder att jag bokade en tid hos hennes elev.. det sluta med att hon klippte bort en del av håret som jag å min frisör jobbat på så länge.. Happ.. min rockiga frisyr is gone.. gone...long gone.. =/

2008-05-21 @ 22:38:17
Postat av: Lindisen

Iiisch.. illa.

Hahaha! Filip som krokofant! Jag har inte skrattat så mycket på länge, helt underbart och "Brenda" såg livrädd ut! hahaha!

2008-05-22 @ 22:36:49
URL: http://www.absolutglam.com
Postat av: Fröken Blindstyre

Lisa: Tack, det hade vi:-)

Katie: Ha, ha. Min kusin lurade mig att plocka en hel hink med älgbajs då han sade att det var lingon...Men jag provåt dem inte i varje fall:-)

Rebecca: Ja, på riktigt!

Carina: Oj, vad trist. Ja, man vet aldrig hur det slutar med elever. Jag vet hur det är att bli ofrivilligt korthårig. Det är helkasst!

Lindisen: Jag gillar krokofanter i övrigt. Men Filip var nog en mer kaloririk variant än de vanliga. Visst sitter "Brendas" ögon skevt. Det ena högre än det andra?

2008-05-28 @ 21:33:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0