Den kärleken....

Detta har varit en helg i förkylningens tecken. Vi snörvlar alla mer eller mindre här hemma! Men jag leder nog sunktoppen!!!

Satt och läste mammas "Hänt extra" om hur Mikael Persbrandt helt ohämmat är ute och raggar med sambo och barn hemma. Han körde inte med finlir heller utan uttryckte helt bryskt "Jag vill knulla med dig" till utvald tjej. Sedan kan det väl bara vara Persbrandt som får denna önskan uppfylld efter en sådan raggningsmetod..... Nu ska man ju inte tro på allt som står i dylika tidningar, men jag tror inte att de skulle våga trycka något liknande om det inte stämde i det här fallet utan att bli stämda själva. Det hela gick ju inte så hemligt till.....Jag tänker bara vad surt det ska vara att sitta hemma som hans sambo. Men kanske är det så det är att vara hans sambo, det ingår i avtalet liksom. Att hon visste vad hon gav sig in på redan från början. Men ändå...Att alla ska få veta hur dum man faktiskt känner sig....

Tänkte också på herr Schulman som nyligen basunerade ut hur lycklig han var med sin nya flickvän sedan två veckor tillbaka. Att han aldrig varit så kär i hela sitt liv. Att få det i ansiktet efter att ha delat 6 år av sitt liv med samma man skulle inte kännas toppen.....

Ibland är man helt enkelt väldigt glad att man är en helt vanlig "Svensson"......

Kommentarer
Postat av: Vero

Mmmm, som när man råkar läsa "nåns" MSN-konversation och se att den man vart tillsammans med i 4 år redan kan älska, bli hel med och osv. med någon annan bara så där helt plötsligt och den personen får samma "smeknamn" som man själv haft...det e kassss!

2008-10-05 @ 18:02:36
URL: http://veronicalidholm.blogspot.com
Postat av: Åse

Ja fy tusan vilken tur man haft att som aldrig behövt bli kränkt på det viset! Det måste göra så ofattbart ont!!!!!!!!!!!!!

Kram

2008-10-05 @ 18:51:50
Postat av: Fröken Blindstyre

Verro: Ja, det är verkligen obegripligt hur man kan fungera på det viset! Verkligen kasst!



Åse:Ja, usch!!!!/Kram

2008-10-06 @ 16:19:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0