En ny talang har beskådats!

Har just tittat in till Levina i badkaret (där hon badar med pappsen) och beskådat hennes nya talang; tåvickning. Detta kan vara ytterst bra att ha kunnande i framledes:-)

Jag befarar helt allvarligt att min mage kommer att sprängas denna graviditet. Redan nu tar det emot att sitta ned och det sparkas och boxas hej vilt därinne. Och då är det ändå en 16-18 veckor kvar innan nedsläpp....Har läst att den största bebis som fötts vägt runt 10 kilo. Den får nog sällskap nu till våren.....

Tycker att det är lite svårt att planera in riktigt vad vi ska göra på vår Stockholmstripp. Det finns så mycket att göra och så många man vill träffa men så begränsat med tid.I synnerhet när vi beslutat oss för att bila ned för att inte göra av med hela reskassan på flygning eller vågar oss på att utmana ödet (blir grymt åksjuk av X2000) och åka tåg. Klart är i varje fall att det blir inredningsmässa under söndagen och vi har därför bokat in oss på ett hotell i Älvsjö. Hotellfrukost, jihaa!!

Fast vi behöver ju inte fokusera så mycket på (kläd)shopping (Staffan pustar ut..), det känns helt enkelt inte så roligt att frestas när man vandrar runt med denna kroppshydda... Nej, äta gott och mysa på känns alldeles förträffligt bra!

Kommentarer
Postat av: Linda // Absolut Glam

Hinner vi ses? Hinner vi, hinner vi? :)

2009-01-16 @ 12:25:14
URL: http://www.absolutglam.com
Postat av: Linda

Det borde väl hinnas med:-)

2009-01-16 @ 22:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0