Party on..

Sukhusbesöket gick bra förra veckan, Men vad hände då jag och Milian skulle därifrån, jo punka...igen...Vad är oddsen? Eftersom Staffan inte slagit på telefonen fick jag ringa svärfar som återigen ryckte ut:-)

Det är verkligen partysäsong just nu. Och då menar jag inte extravaganta mingelpartyn, utan snarare tupperware-, kläd- och ljuspartyn där man ska bränna pengar på saker som man behöver väldigt väldigt lite.....Men gött´e fika är det;-)

Jag skulle sno ihop två av de mindre billiga limporna häromkvällen. Jag använde mig dumt nog av Levinas leksaksmåttsats och tolkade snabbt 1/2 tesp som en halv tesked (även om jag tyckte att det var en VÄLDIGT stor sådan), då jag måttade i bakpulver, bikarbonat och salt. Efter att ha smakat degen en smula (jag brukar aldrig göra det annars men jag måste ha misstänkt att något var tokigt) kom jag fram till att det inte smakade bra...alls...En liten check senare kom jag fram till att det var dubblet så mycket av dessa ingredienser motför vad det skulle.
Lösning: Dubbla satsen ytterligare. Problem: Hade inte tillräckligt av vissa ingredienser. Lösning: Slängde i lite av varje. När jag formaterat två limpor och svingat in dessa i ugnen kom jag på att jag glömt sirap. Ut med limporna (dekorerade och allt) och ned med dessa i en bunke igen och i med sirap. Jag var alldeles matt efter denna brödbakning och brödet smakade inte riktigt som det brukar. Men de går ned........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0